5 Кроків до Здорового Харчування

Наша школа бере участь у проєкті "5 Кроків до Здорового Харчування". Тож протягом наступних двох місяців ми дізнаємося всі секрети про здорове та збалансоване харчування, його вплив на твоє самопочуття і навіть на успішність у навчанні!

Чи знаєш ти, що:

- здорове харчування — це не просто тарілка з одним салатом, а збалансований набір продуктів, зокрема й з м’ясом та різними кашами;

- корисна їжа може надати більше фізичної сили та витривалості;

- те, що ти їси, впливає на настрій — здорове харчування покращує психічний стан, а от фастфуд може спричиняти перепади настрою та брак енергії;

- пам’ять, увага, швидкість мислення - на усе це впливають продукти, які ми обираємо. Отже, здорова тарілка може стати твоїм союзником у навчанні.

Здорове харчування — це, насамперед, розмаїття. У різних продуктах містяться різні поживні речовини, і нашому організму потрібно отримати якомога більше користі: обід, що складається з котлети та макаронів, є неповноцінним, тут не вистачає інших важливих груп продуктів, зокрема овочів.

Цікаво дізнатись більше? Тоді поооїхали! Розпочнімо цей захоплюючий проєкт разом!

Тут ти можеш дізнатись, наскільки добре розбираєшся у здоровому харчуванні https://znaimo.gov.ua/quiz#goto-q6

Проєкт реалізовується Центром громадського здоров’я за підтримки Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні.

Дякуємо Ivanna Shkil'na за цікаву та корисну інформацію.

Світлини можна переглянути за цим покликанням: «5 Кроків до Здорового Харчування»

Кiлькiсть переглядiв: 7